На одному з пунктів пропуску на кілька днів розблокували рух вантажівок

Поляки розблокували рух вантажівок на одному з КПК

Поляки планують відновити блокування ПП “Угринів — Долгобичув” у квітні

Держприкордонслужба повідомила що польські протестувальники тимчасово розблокували рух вантажівок на пункті пропуску “Угринів — Долгобичув”. Цю інформацію українській стороні передали польські колеги. Про це 28 березня повідомили на сторінці прикордонників у Facebook.

Розблокування триватиме до 2 квітня

Як повідомила прикордонна служба пропуск вантажівок орієнтовно триватиме до 2 квітня. “За інформацією, яку українським прикордонникам надали польські колеги, на території Польщі перед пунктом пропуску “Угринів-Долгобичув” завершилось блокування руху вантажних транспортних засобів в обох напрямках. Пропуск даної категорії транспорту здійснюється у звичайному режимі” — йдеться у повідомлення ДПСУ. До слова, зараз у черзі на цьому пункті пропуску стоять 120 вантажівок.

Нагадаємо, 24 березня речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко повідомив що поляки перекрили три пункти пропуску. Проте поступово польські фермери почали знімати блокування на усіх пунктах пропуску, через святкування римо-католицького Великодня. Після свята блокування планується відновити.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності