Польські фермери почали пропускати вантажівки через пункт пропуску “Шегині”

Польські фермери почали пропускати вантажівки через пункт пропуску “Шегині”

Загалом протестувальники затримують рух на 6 пунктах пропуску з Україною

Польські фермери, які блокують пункти пропуску на кордоні з Україною, змінили тактику і вирішили пропускати через ПП “Шегині” по 12 автомобілів один раз на 12 годин. Про це 5 березня Укрінформу заявив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

"Як і раніше, блокування здійснюється на 6 пунктах пропуску. З п’ятниці польські протестувальники взагалі не пропускали вантажівки в обох напрямках по пункту пропуску “Шегині”. Цієї ночі, за інформацією від польських колег, надійшла інформація, що протестувальники вирішили пропускати в бік України по 12 автівок одноразово раз на 12 годин. В бік Польщі ситуація незмінна", — повідомив речник.

Він зауважив, що польські фермери взагалі не пропускають автівки, які в’їжджають з України в Польщу через пункт пропуску “Ягодин”.

Станом на ранок 5 березня на у чергах на в’їзд до України перебуває 2350 вантажівок, найбільше навпроти пунктів пропуску “Краківець” та “Ягодин”. Також Демченко уточнив, що легкові авто та автобуси скрізь вільно перетинають кордон, для цієї категорії транспорту рух не обмежується.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності