10-річна дівчинка та монах-паверліфтер: мешканці Львівщини передали ЗСУ понад 150 дронів

Мешканці Львівщини передали військовим понад 150 FPV-дронів

Гроші на два з них передала 10-річна Анна Кутна

Мешканці Львівщини передали понад 150 FPV-дронів для військових 24 ОМБр імені короля Данила. До ініціативи долучилися благодійники, монах Унівської Лаври та 10-річна дівчинка. Про передачу дронів військовим повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький у п’ятницю, 26 квітня.

“10-річна Анна Кутна з Городоцької громади сказала не дарувати їй подарунків на ювілей. Замість них попросила гроші. А сьогодні ці кошти перетворилися на два квадрокоптери Mavic, які Аня особисто передала командирові підрозділу ударних безпілотних авіаційних систем “Рарог” 24 ОМБр імені короля Данила — Хасанові”, — розповів Максим Козицький.

Крім цього, на потреби воїнів 24 ОМБр імені короля Данила передали ще 150 безпілотників. 20 з них придбали мешканці Козівської громади. Ще 50 передав ієромонах Унівської Лаври та паверліфтер Макарій Дутка. Гроші на них він зібрав після перемоги на Чемпіонаті України з паверліфтингу. Решту придбали благодійники, зокрема 60 — “Мистецька варта“ спільно з BIGSHOW Agency, і 20 — благодійний проєкт “Пташки перемоги“.

Нагадаємо, 15 квітня ієромонах Унівської Лаври, що на Львівщині, Макарій Дутка переміг на Чемпіонаті України з паверліфтингу. Також у Львові на аукціоні “Картини на дрони” зібрали пів мільйона на підтримку 28 ОМБр.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності