• Головна
  • Україна
  • На Закарпатті ухилянт перевдягнувся в жінку аби потрапити до Румунії

На Закарпатті ухилянт перевдягнувся в жінку аби потрапити до Румунії

44-річний ухилянт перевдягнувся в жінку аби перетнути кордон

Мешканець Черкащини прибув до кордону з макіяжем, у перуці та в спідниці, а також мав при собі жіночий паспорт

Прикордонники Мукачівського закону затримали 44-річного ухилянта, який для того, щоб перетнути українсько-румунський кордон, перебрався на жінку. Чоловік одягнув спідницю й перуку, а також наніс макіяж. Крім того, мав при собі жіночий паспорт, повідомили у понеділок, 6 травня, у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Аби здатися жінкою ухилянт одягнув перуку й спідницю

44-річного жителя Золотоноші, що на Черкащині, переодягненого в жінку, затримали у понеділок, 6 квітня, прикордонники відділення “Хижа” Мукачівського загону поблизу кордону з Румунією. Чоловік прикинувся жінкою, одягнувши перуку й спідницю та зробивши макіяж. Крім того, при собі ухилянт мав паспорт сестри.

“Маневр з перевдяганням з легкістю викрив наряд, як тільки спритник потрапив у прикордоння. Щоправда, чоловік намагався не здаватися, стверджуючи, що він є громадянкою України і навіть надав для перевірки паспорт,” — зазначають прикордонники.

На затриманого склали протокол про адмінправопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону України. Справу скерували до суду.

Нагадаємо, нещодавно прикордонники затримали 39-річного ухилянта, який плив до Молдови на надувному човні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності