• Головна
  • Україна
  • Як оселедці в бочці: прикордонники витягли з машини 34 ухилянтів

Як оселедці в бочці: прикордонники витягли з машини 34 ухилянтів

Скриншот із відео LVIV.MEDIA

Чоловіки намагалися перетнути державний кордон, перебуваючи в кузові вантажного буса. Кожен з них заплатив організаторові переправлення, за сумісництвом водієві, по 10 тис. євро

На контрольно-пропускному пункті “Порубне” затримали вантажний бус, всередині якого одночасно перевозили 34 ухилянтів. Чоловіки заплатили переправнику по 10 тис. євро, щоб потрапити в Румунію. Про це повідомив у п’ятницю, 8 березня, журналіст Віталій Глагола у Telegram.

Ухилянти намагалися потрапити в Румунію

Як йдеться в повідомленні, 8 березня за три кілометри від кордону поблизу КПП “Порубне” в Чернівецькій області працівники СБУ затримали зелений Mercedes Sprinter. Всередині одночасно перебували 34 чоловіки призовного віку. Ухилянти мали намір перетнути кордон і потрапити в Румунію. За це вони заплатили організатору по 10 тис. євро.

На двох відео, які опублікував Віталій Глагола, чоловік по черзі виштовхує ухилянтів з кузова буса. Вони падають на землю, склавши руки за головою. При цьому чоловіки лежать один на одному.

Загалом переправник отримав 340 тисяч євро

Організатор переправлення чоловіків до Румунії, водночас був і водієм вантажного буса. Його та 34 чоловіків, які були у кузові затримали. “Затримання здійснювали чернівецькі сбушники разом із прикордонниками в межах кримінального провадження по статті 332 ККУ “Незаконне переправлення осіб через державний кордон України” — йдеться в повідомленні Віталія Глаголи. Зловмисникам загрожує до 5 років позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності