• Головна
  • Новини Львівщини
  • На Львівщині чоловік та жінка намагалися дати тис. хабаря прикордоннику за переправлення ухилянтів

На Львівщині чоловік та жінка намагалися дати тис. хабаря прикордоннику за переправлення ухилянтів

На Львівщині чоловік та жінка намагалися дати  тис. хабаря прикордоннику за переправлення ухилянтів

Прикордонник відмовився від хабаря, а чоловіка та жінку затримали

Офіцери внутрішньої та власної безпеки по Львівському прикордонного загону викрили двох львів’ян, які організували схему з незаконного переправлення через державний кордон чоловіків призовного віку. Про це 28 лютого повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

У повідомленні йдеться, що 32-річний чоловік та 62-річна жінка підшукували чоловіків, які мали намір виїхати до країн ЄС задля ухилення від призову на військову службу. Вони гарантували своїм “клієнтам” безперешкодний перетин кордону через чинні пункти пропуску. Для цього планували заплатити 9 тис. доларів хабаря прикордоннику відділу “Краківець”. Прикордонник відмовився від хабаря, а чоловіка та жінку затримали.

У Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України уточнили, що за планами зловмисників перетнути кордон мали п’ять ухилянтів.

Правоохоронці повідомили чоловіку про підозру у пропозиції хабаря та незаконному переправленні чоловіків через держкордон. А жінці — лише підозру у незаконному переправленні ухилянтів. Затриманих взяли під цілодобовий домашній арешт.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності