• Головна
  • Україна
  • Заступника голови Запорізької облради Владислава Куценка викрили в хабарництві

Заступника голови Запорізької облради Владислава Куценка викрили в хабарництві

Владислава Куценка та ще двох посадовців викрили на корупції, фото Олега Новікова

Крім Куценка, до схеми причетний також його помічник та місцевий депутат

Служба безпеки України та Національне антикорупційне бюро повідомили про ліквідацію масштабної корупційної схеми в Запорізькій облраді. За інформацією правоохоронців, до схеми також причетні помічник заступника голови облради та місцевий депутат.

Про ліквідацію масштабної корупційної схеми в Запорізькій облраді правоохоронці повідомили в понеділок, 19 лютого. За їхньою інформацією, посадовці намагалися підкупити директора обласного медичного закладу. За це очільник медустанови мав сприяти перемозі наперед визначених компаній у медичних закупівлях, а також вчиненню фінансових операцій вказаним медичним закладом в інтересах фінансових установ.

Як повідомила СБУ, Правоохоронці викрили всіх трьох посадовців облради одразу після того, як вони передали хабар директору лікарні. СБУ не називає імені спійманого на хабарництві заступника голови Запорізької облради, але журналіст Олег Новіков, який відстежує роботу НАБУ, повідомив, що йдеться про Владислава Куценка. Згодом стало відомо, що вони пропонували директору медзакладу понад 650 тис. грн.

СБУ повідомила, що правоохоронці проводять обшуки в кабінетах і помешканнях учасників корупційної схеми. Їм загрожує до десяти років в’язниці.

Оновлено. 23 лютого Владислава Куценка арештували з правом вийти під заставу в сумі 3 млн грн. Іншого депутата цієї ради, яким виявився В’ячеслав Колесников, також арештували з правом внести 1 млн грн застави. До помічника Куценка застосували цілодобовий домашній арешт.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності