У Львові п’яний водій пропонував 20 тис. грн хабаря поліцейським

У Львові п’яний водій пропонував 20 тис. грн хабаря поліцейським

Водій не хотів, щоб оформили адмінпротокол, тепер йому загрожує відповідальність ще й за кримінальною статтею

Вночі 16 лютого у Львові пʼяний водій пропонував 20 тис. грн поліцейським, після того, як його зупинили за порушення правил дорожнього руху. Чоловік пропонував правоохоронцям хабар, щоб ті не складали адмінпротокол. Про це 16 лютого повідомили на сторінці Патрульної поліції Львівської області у Facebook.

Патрульні поліцейські на вулиці Городоцькій зупинили автомобіль ВАЗ 21093, водій якого не виконав вимогу дорожнього знаку. У водія виявили ознаки алкогольного спʼяніння, майже 1 проміле алкоголю в крові. Чоловік неодноразово просив не складати адмінпротокол, а якось вирішити на місці. Попередження про кримінальну відповідальність не подіяли і 51-річний порушник поклав на заднє сидіння поліцейського авто 20 тис. грн.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На чоловіка оформили протокол за нетверезу їзду та постанову за пропонування хабаря. Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність за статтею про надання неправомірної вигоди службовій особі і покарання за водіння у нетверезому стані.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності