• Головна
  • Україна
  • Заступника голови Запорізької облради арештували за спробу підкупу директора лікарні

Заступника голови Запорізької облради арештували за спробу підкупу директора лікарні

ВАКС взяв під варту заступника голови Запорізької облради Владислава Куценка та депутата цієї ж ради В’ячеслава Колесникова, фото Олега Новікова

Владислав Куценко може вийти з-під варти, якщо внесе 3 млн грн застави

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжні заходи заступнику голови Запорізької облради та її депутату Владиславові Куценку, а також ще одному депутату та помічнику Куценка. Раніше їх викрили на спробі підкупити директора одного з медичних закладів, аби він посприяв перемозі на тендері певних компаній.

Як повідомила у п’ятницю, 23 лютого, Спеціалізована антикорупційна прокуратура, суд частково задовольнив клопотання детективів НАБУ, погоджені прокурором САП, та застосував до заступника голови Запорізької обласної ради Владислава Куценка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 3 млн грн. Що стосується депутата цієї ради, то ним виявився В’ячеслав Колесников — лідер фракції «Батьківщина» в Запорізькій облраді, уточнив журналіст Олег Новіков. Його також взяли під варту з правом внести 1 млн грн застави. До помічника заступника голови суд застосував цілодобовий домашній арешт, його ім’я невідоме.

Нагадаємо, 19 лютого Антикорупційні органи та СБУ повідомили, що спіймали заступника голови Запорізької облради, його помічника та місцевого депутата, коли ті намагалися підкупити директора обласного медичного закладу. Їх викрили на наданні понад 650 тис. грн одному з директорів медичного закладу за сприяння в перемозі наперед визначених суб'єктів господарювання при здійсненні медичних закупівель, а також за вчинення інших фінансових операцій вказаним медичним закладом в інтересах фінансових установ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності