Двох депутатів Бібрської міськради затримали на хабарі у 30 тис. доларів

Двох депутатів Бібрської міськради затримали на хабарі у 30 тис. доларів

Хабар вимагали Андрій Альфавіцький та Мар’ян Наугольник

Правоохоронці затримали двох депутатів однієї із місцевих рад на Львівщині на хабарі. Один із затриманих, за даними правоохоронців, чинний військовий та очільник комісії з питань земельних відносин і архітектури, інший — член постійної комісії з економічних питань, фінансів та бюджету. Про затримання повідомили в Офісі генерального прокурора, уточнивши, що йдеться про 30 тис. доларів хабаря.

З власних джерел у правоохоронних органах LVIV.MEDIA відомо, що йдеться про двох депутатів Бібрської міськради на Львівщині. А саме про 33-річного Андрія Альфавіцького з “Батьківщини” та 26-річного Мар’яна Наугольника депутата від “Варти”.

За даними правоохоронців депутати вимагали від одного бізнесмена хабар за погодження на профільній комісії документації щодо продовження довготривалої оренди земельної ділянки площею 1,5 га у Львівському районі. “При цьому зобов’язувались не створювати штучних перешкод у здійсненні підприємцем господарської діяльності”, — йдеться у повідомленні.

Затримали обох депутатів після одержання ними першої частини хабаря — 15 тис. доларів США. Альфавіцького та Наугольника взяли під варту з можливістю внесення застави. З фото, оприлюднених Службою безпеки України, видно, що затримали одного з депутатів на паркувальному майданчику лікарні швидкої допомоги у Львові.

У Службі безпеки України СБУ додали, що зараз ще встановлюють інших учасників протиправної схеми.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності