• Головна
  • Україна
  • На Закарпатті викрили ухилянтів, які стверджували, що їдуть на похорон

На Закарпатті викрили ухилянтів, які стверджували, що їдуть на похорон

На Закарпатті викрили ухилянтів, які стверджували, що їдуть на похорон

Чоловіки розповідали, що їдуть ховати бабусю, але не змогли назвати її імені

На одному з контрольних пунктів Закарпаття прикордонники викрили ухилянтів, які намагалися перетнути кордон нібито їдучи на похорон до бабусі. Як доказ, чоловіки показали поминальні вінки, повідомили у середу, 28 лютого, у Держприкордонслужбі.

Як йдеться в повідомленні, на одному з контрольних пунктів Закарпаття прикордонники зупинили автомобіль з трьома чоловіками всередині. Водій стверджував, що везе двох пасажирів на похорон до бабусі у село Чорнотисів. Як підтвердження своїх слів, продемонстрував поминальні вінки. Пасажири теж підтвердили що їдуть на похорон, проте не змогли назвати ні імені, ні адреси проживання покійної родички.

Як з’ясували прикордонники, послуга з перетину кордону вартувала ухилянтам 2 тис. доларів. “У ході вивчення обставин правопорушення, прикордонники з’ясували, що харків’яни заплатили “таксисту” та його спільникам по 2 тисячі доларів США за переправлення через кордон. З прибуттям на Закарпаття їх зустріли, забрали кошти, надали поминальні вінки та наказали при зустрічі з прикордонниками розповідати легенду про похорон бабусі,” — написали у Держприкордонслужбі.

Наразі прикордонники встановлюють причетність інших осіб до злочину.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності