• Головна
  • Україна
  • Під час пошуків втікача до Румунії прикордонники знайшли в Тисі тіло 25-річного ухилянта

Під час пошуків втікача до Румунії прикордонники знайшли в Тисі тіло 25-річного ухилянта

Фото: ДПСУ

25-річний закарпатець хотів перетнути кордон річкою, однак потонув

У четвер, 22 лютого, прикордонники розшукували 29-річного жителя Херсонщини, який ймовірно втопився у Тисі під час спроби втечі за кордон. Розшукуваного прикордонники не знайшли, проте натрапили на тіло іншого чоловіка — 25-річного жителя одного із сіл Закарпатської області, повідомили у ДПСУ 23 лютого.

Пошуки 29-річного жителя Херсонщини розпочали після повідомлення його матері, про зникнення сина. За її словами, 25 січня, син мав перепливати Тису в районі села Біла Церква на Закарпатті. Але вже місяць не виходить на зв’язок. “У ході пошукових заходів було виявлено сліди однієї особи, що вели у річку Тиса, проте слідів виходу з річки ані українськими, ані румунськими прикордонниками виявлено не було. Жодних осіб поблизу кордону також виявлено не було”, — написали у ДПСУ. Рятувальники тричі шукали херсонця у річці, однак знайти його не вдалося.

Втім під час пошуків працівники ДСНС дістали із річки тіло 25-річного жителя села Великий Бичків Закарпатської області. Потопельник мав при собі внутрішній паспорт та паспорт для виїзду за кордон, телефон, а також банківські картки.

У ДПСУ додали, що загалом від початку повномасштабного вторгнення у Тисі на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону втопилися 20 чоловіків, ще шестеро загинули в горах.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності