• Головна
  • Україна
  • Прикордонники затримали двох закарпатців під час планування переправи для ухилянта

Прикордонники затримали двох закарпатців під час планування переправи для ухилянта

Прикордонники затримали двох закарпатців під час планування переправи для ухилянта
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Чоловіки перевіряли, чи є поблизу ділянки кордонну військовослужбовці

На Закарпатті прикордонники затримали двох чоловіків, які ходили поблизу кордону з Угорщиною. Під час розмови з затриманими виявилося, що зловмисники перевіряли, чи немає поблизу наряду прикордонників, бо планували переправити до сусідньої країни ухилянта. Сам клієнт чекав на повернення розвідників на околиці села поблизу, повідомила пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України у суботу, 10 лютого.

Двох чоловіків помітили прикордонники за 500 м від кордону з Угорщиною, та вирішили з’ясувати, що вони там робили. Під час розмови виявилося, що двоє закарпатців планували переправу для ухилянта, і перевіряли, чи немає поблизу цієї ділянки кордону наряду. Сам клієнт чекав на повернення організаторів переправи в автомобілі, припаркованому на околиці села Вилок, що неподалік.

Прикордонники відшукали й ухилянта, ним виявився 37-річний киянин. Чоловік сидів в автомобілі переправників, та був одягнений у гідрокостюм. Під час обшуку авто прикордонники виявили надувний матрац та помпу до нього. Щоб потрапити до Угорщини ухилянт мав спробувати переплисти Тису на цьому матраці, і заплатив за таку подорож 4000 доларів. Щодо киянина прикордонники склали адміністративний протокол через незаконну спробу перетину кордону, а про двох закарпатців — організаторів переправи, — повідомили працівників поліції.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності