На ярмарку в ЛНУ імені Івана Франка зібрали 140 тис. грн на потреби ЗСУ

Благодійний ярмарок у ЛНУ імені Івана Франка

Під час акції продавали смаколики, книги, іграшки тощо

У холі головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка 24 квітня відбувся благодійний ярмарок “Цвіт Перемоги”, на якому збирали гроші на потреби ЗСУ. Про це йдеться в повідомленні на сторінці ЛНУ.

Упродовж дня представники академічної спільноти Львівського університету змогли придбати різноманітні смаколики для себе та своїх колег. На ярмарку також продавали книги, великодній декор, іграшки, прикраси тощо. Організатором благодійного проєкту став профком студентів ЛНУ. До проведення благодійного заходу долучилися й студенти усіх факультетів та коледжу, а також працівники університету.

За результатами ярмарку студентам вдалося зібрати 140 тисяч гривень. Зібрані кошти підуть на придбання зенітного прожектора для пошуку БПЛА мобільними групами протиповітряної оборони Збройних сил України.

Варто зауважити, що студенти та викладачі ЛНУ під час своєї акції зібрали більше коштів на потреби ЗСУ, ніж бізнес-еліта Львівщини. Нагадаємо, 20 березня на благодійному вечорі в п’ятизірковому відпочинковому комплексі Edem Resort провідні бізнесмени та блогери області спромоглися зібрати на закупівлю БпЛА для 80-ї Галицької десантно-штурмової бригади 115 тисяч гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності