• Головна
  • Новини Львова
  • Благодійний аукціон “Зустрінься із випускником” за донат військовим з ЛНУ ім. І. Франка

Благодійний аукціон “Зустрінься із випускником” за донат військовим з ЛНУ ім. І. Франка

Благодійний аукціон від ЛНУ

Серед лотів — зустрічі з Іриною Фаріон, Володимиром Вʼятровичем, Марʼяною Савка, Ярославом Грицаком.

На Facebook сторінці спільноти ЛНУ ім. І. Франка триває благодійний аукціон “Зустрінься із випускником” за донат. Аукціон триває з 11 вересня до 11 жовтня — Дня університету. Усі зібрані кошти підуть на потреби студентів і викладачів ЛНУ, які воюють на фронті.

Купувати лоти можуть не лише працівники, студенти чи випускники університету, а всі, хто хоче долучитись до благодійного збору. Останню ставку можна зробити до 10 жовтня 23:59 год.

Організатори аукціону зібрали запити військових які є випускниками та викладачами університету: від клейонок, лопаток і цвяхів до зарядних станцій EcoFlow та генераторів. Тому після закінчення аукціону, у залежності від зібраної суми, кошти підуть на потреби, які будуть нагальні на той час.

За найбільший донат учасники аукціону отримають можливість зустрітися з відомими й впливовими випускниками та викладачами ЛНУ ім. І. Франка. Серед них Ірина Фаріон, Володимир Вʼятрович, Марʼяна Савка, Ярослав Грицак.

Також викладачі та випускники ЛНУ можуть самостійно долучитись до аукціону: написати на офіційну сторінку та запропонувати свій лот. Усі доступні лоти можна переглянути на Facebook сторінці спільноти.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності