• Головна
  • Війна
  • “Нова Пошта” буде безплатно доставляти шини для потреб ЗСУ від благодійників

“Нова Пошта” буде безплатно доставляти шини для потреб ЗСУ від благодійників

Нова пошта безплатно відправлятиме шини на ЗСУна шини

Завдяки соціальній ініціативі кожен охочий зможе відправити використані шини на потреби ЗСУ безплатно

“Нова пошта” спільно з БФ “Зампотех” запустили благодійну ініціативу “Шини рвуться в бій”, завдяки якій кожен зможе відправити використані шини на потреби Збройних Сил. Про це у вівторок, 9 квітня, повідомило видання “Бабель”.

Шини для ЗСУ можна передати безплатно

“Завдяки проєкту “Шини рвуться в бій” БФ Зампотех за підтримки “Нової Пошти” збирає Б/В шини українців, які ще можуть використовуватись, та передає їх на фронт. Щоб наші захисники знову могли їздити на бойові завдання та відвойовувати рідну землю,” — зазначають у БФ “Зампотех”.

Шини для потреб ЗСУ мають бути без пошкоджень, бути не “лисими”, а залишок протектору має складати не менше 50%. Окрім цього, приймають такі види протекторів: зимовий, тракторний (“болотяний”), з маркуванням АТ/МТ.

Як передати гумові шини?

Як зазначають у БФ “Зампотех”, для того, щоб передати шини для військових, необхідно заповнити google-форму або ж зв’язатися з фондом через один із месенджерів:

  1. Надіслати фото автомобільних шин
  2. Вказати їхню кількість та характеристики
  3. Отримати накладну на безплатне відправлення Новою Поштою

Нагадаємо, нещодавно на аукціоні на Львівщині продавали російський сухпай на закупівлю дронів для ЗСУ. Окрім цього, Львів зайняв шосте місце по Україні за сумою фінансування для армії

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності