На аукціоні на Львівщині продавали російський сухпай заради дронів для ЗСУ

У Дрогобичі відбувся благодійний аукціон.

Зібрані кошти передадуть 2-й Галицькій бригаді Національної гвардії України

У Дрогобичі відбувся благодійний вечір, організований громадською організацією «Будь зміною». На ньому на потреби Збройних сил України зібрали понад 170 тисяч гривень. Про це 2 квітня повідомила Львівська обласна військова адміністрація.

На торгах — російський “сухий пайок”

Благодійний вечір передбачав благодійні внески у розмірі тисячі гривень з кожного гостя за вхід та благодійний аукціон, під час якого продали чимало лотів мистецької та військової тематики. Зокрема російський набір продуктів для військових, ляльки-мотанки, патріотичні картини тощо.

Загалом упродовж вечора вдалось зібрати 171 589 гривень. Всі кошти передадуть 2-й Галицькій бригаді Національної гвардії України.

«Сьогодні потреба в дронах є просто колосальною. Якщо на початку підрозділ обходився десятком дронів в день, то сьогодні війна видозмінилась настільки, що потреби в дронах виросли в десятки разів. Тому всі зусилля зараз потрібно скеровувати в цьому напрямку», – наголосив співорганізатор заходу Юрій Яцків.

Нагадаємо, що нещодавно в Новояворівську відбувся благодійний концерт, на якому збирали кошти для Збройних сил України. Свої таланти демонстрували дитячі й молодіжні колективи Новояворівської громади, Загалом упродовж всього заходу вдалось зібрати 49 тисяч гривень, які передадуть для придбання дронів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності