У Львові на повторний аукціон виставили один із найдорожчих об’єктів

У Львові на повторний аукціон виставили один із найдорожчих об’єктів

Минулі переможці торгів не змогли оплатити свої мільйонні ставки

У четвер, 14 березня, у Львові на повторний аукціон виставили майно державного підприємства “Львівський державний інститут з проєктування нафтопереробних і нафтохімічних підприємств”. Попередні торги не відбулися, оскільки переможці аукціону не змогли оплатити запропоновану ними ж ціну. Про це LVIV.MEDIA стало відомо з сайту Prozorro.Продажі.

“Львівдіпронафтохім” розташований у Львові на вулиці Золота, 8. До складу майнового комплексу входить кілька будівель та два автомобілі. Також в перелік для приватизації входить близько 270 активів, середи них: комп'ютери, ноутбуки та монітори.

Загальна площа нерухомого майна — 6,1 тис. кв. м. Замовником аукціону є Регіональне відділення Фонду держмайна по Львівській, Закарпатській та Волинській областях.

Переможець першого аукціону пропонував за об’єкт 200 млн грн

Перші торги із приватизації державного підприємства “Львівдіпронафтохім” відбулися у січні 2024 року зі стартовою ціною 588 тис. грн. У аукціоні взяли участь 33 учасники. Переможцем торгів став Богдан Стасів із найвищою ставкою у 200 млн грн. Втім він не сплатив цю суму, тому право на купівлю перейшло до учасника, який зайняв друге місце. Втім ТОВ "РОСТМОСТБУД" також не змогло оплатити свою ставку — 195 млн грн.

Тому лот виставили на повторні торги 14 березня вже зі зменшеною стартовою ціною — 294 тис. грн. Аукціон з приватизації має відбутися 25 березня 2024 року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності