Поблизу Львова на аукціон виставили 50 га землі під промисловість

Поблизу Львова на аукціон виставили 50 га землі під промисловість

Ділянка розташована менш ніж за кілометр від об’їзної дороги Львова

У п’ятницю, 9 лютого, на аукціон виставили 50 га землі у Ямполі поблизу Львова. Стартова ціна об’єкта — понад 82 млн грн, про це LVIV.MEDIA стало відомо з сайту Prozorro.Продажі.

Замовником торгів є Мурованська сільська рада. Цільове призначення ділянки — розміщення та експлуатація промислових підприємств. Заявки на участь в аукціоні приймають до 10 березня, наступного дня мають відбутися торги.

Згідно з умовами аукціону, його переможець має упродовж 5 років інвестувати в розвиток території не менше 100 млн євро. Йдеться про будівництво промислових будівель для виробництва товарів (крім тютюнових та алкогольних виробів) або для науково-технічної діяльності. Інвестор також повинен створити 10 нових робочих місць із середньою зарплатою не менш ніж 1 тис. євро на місяць, 50 робочих місць із зарплатою не менш ніж 700 євро та 300 робочих місць із заробітною не менш ніж 500 євро.

До слова, 11 березня завершився аукціон з продажу земельної ділянки у Ямполі. В аукціоні перемогла компанія, яка належить відомому львівському бізнесменові Олександру Свіщову — АТ “Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд “Лев”. Товариство запропонувало за ділянку 102 млн 700 тис. грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності