• Головна
  • Новини Львова
  • Актор фільму “Довбуш” приєднався до благодійної акції та висадив іменне дерево у Львові

Актор фільму “Довбуш” приєднався до благодійної акції та висадив іменне дерево у Львові

Актор Олексій Гнатковський висадив іменне дерево у Львові на підтримку ЗСУ

Олексій Гнатковський разом із родиною висадили іменне дерево на проспекті Шевченка. Таким чином підтримали благодійну ініціативу та задонатили гроші на ЗСУ

Актор Олексій Гнатковський, відомий виконанням однієї з головних ролей в українському фільмі “Довбуш”, разом з родиною приєднався до благодійної ініціативи та висадив іменне дерево на проспекті Шевченка у Львові.

Олексій Гнатковський висадив іменне дерево у Львові

Благодійна акція з висадки дерев у Львові стартувала за ініціативи громадської організації “Добро.Дій”. Акція проходить таким чином: благодійники віддають певну суму грошей, які “Добро.Дій” спрямовує на закупівлю дронів для військових у рамках проєкту “Пташки перемоги”. Цього разу до акції приєднався відомий український актор Олексій Гнатковський разом із родиною.

“То є моє дерево, я садив його як ґазда, і хто не буде скидати донати — вихаркає свої печінки, Бігме Боже,” — пожартував у стилі свого героя з фільму “Довбуш” Олексій Гнатковський.

Як розповіла членкиня ГО “Добродій”, Оксана Тиндик, до акції мають можливість приєднатись усі охочі. “Сьогодні ми стартували з висадкою іменних дерев, в центрі міста. Ці дерева ми висаджуємо за донати наших партнерів. На сьогодні люди мають ще можливість долучатись до нашого проєкту, донатити і мати іменне дерево,” — сказала Оксана Тиндик.

Нагадаємо, нещодавно у Львові всесвітньо відомий письменник Генрі Марш долучився до плетіння маскувальної сітки, яку передали 80-й бригаді.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності