• Головна
  • Новини Львова
  • Всесвітньо відомий письменник Генрі Марш долучився до плетіння маскувальної сітки у Львові

Всесвітньо відомий письменник Генрі Марш долучився до плетіння маскувальної сітки у Львові

Відомий нейрохірург Генрі Марш сплів маскувальну сітку у Львові

Письменник не вперше прибув до Львова, але цього разу долучився до благодійної ініціативи — плетіння маскувальних сіток для військових

Автор світових бестселерів, британський нейрохірург 74-річний Генрі Марш прибув до Львова та у вівторок, 9 квітня, долучився до плетіння маскувальних сіток. Про це LVIV.MEDIA розповіла організаторка одного з центрів плетіння у Львові, Світлана Герасімова.

Нейрохірург Генрі Марш є автором бестселерів, таких як: “Історії про життя, смерть і нейрохірургію”, “Ні сонце, ані смерть. Зі щоденника нейрохірурга” та “І наостанок”. До Львова прибув уже не вперше, проте цього разу вирішив долучитися до благодійної ініціативи — плетіння маскувальних сіток для ЗСУ. Як зазначає Світлана Герасімова, організаторка центру плетіння на території Festrepublic, вона покликала письменника до центру, але долучитись до плетіння Генрі Марш захотів сам:

“Він сам проявив ініціативу, сказав: давай я поплету, навчи мене плести. Звісно, він не сплів цілу сітку, але спробував, старався й уважно слухав. Сказав, що їде в Лондон і там буде старатися вчитися плести, щоб наступного разу його плетіння було набагато якіснішим,” — розповіла Світлана у коментарі LVIV.MEDIA.

Як зазначив сам письменник, таким чином хоче зробити свій внесок у боротьбу України.“Я б хотів зробити більше для вас, та попри це я дуже щасливий зробити навіть щось маленьке, щоб допомогти вам у вашій боротьбі. Тримайтеся. Слава Україні!” — сказав Генрі Марш.

Сітку, до плетіння якої долучився письменник, відправили у той же день у Краматорськ, на потреби 80-ї бригади.

Нагадаємо, нещодавно до Львова з Парижу на велосипеді приїхав французький вболівальник та журналіст Ніколя Локателлі. Він подолав понад 2 тисячі кілометрів, щоб зібрати гроші на відбудову львівської школи, пошкодженої ракетами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності