• Головна
  • Новини Львова
  • Веломандрівник із Франції збирає гроші у Львові на відбудову школи, пошкодженої ракетами

Веломандрівник із Франції збирає гроші у Львові на відбудову школи, пошкодженої ракетами

Ніколя Локателлі

Мандрівник привіз на благодійний аукціон футболку збірної Франції, гроші від якої спрямують на відновлення укриття у ліцеї “Оріяна”

До Львова з Парижу на велосипеді приїхав французький вболівальник та журналіст Ніколя Локателлі. Він подолав понад 2 тисячі кілометрів і здійснив благодійну веломандрівку. Про це 3 квітня повідомили у Львівському управлінні туризму та курортів Львівської ОДА.

Ніколя Локателлі приїхав, щоб зібрати гроші на відновлення укриття у львівському ліцеї “Оріяна”, який постраждав від ракетного обстрілу 29 грудня 2023 року.

25 березня Ніколя розпочав свою подорож біля посольства України в Парижі. Проїхавши Бельгію, Німеччину та Польщу, 3 квітня він прибув до Львова.

Благодійний аукціон

Чоловік привіз із собою футболку збірної Франції з автографами гравців, щоб розіграти її на благодійному аукціоні. “Ця ініціатива, яка отримала назву EuroMaillot, спрямована нагадати світу про те, що в Україні триває війна і виразити солідарність з українським народом”, — йдеться у повідомленні управління.

Українська асоціація футболу також підтримала акцію, надавши для розіграшу і футболку збірної України з автографами гравців.

Як взяти участь у розіграші, який триватиме до 10 квітня

Зробити донат можна за реквізитами:

Для участі у розіграші футболок збірної України та Франції, необхідно зробити донат на суму не менше 200 гривень. “Кожен донат від 1 000 гривень додає ваше прізвище до списку претендентів 5 разів, а від 2 000 гривень - 10 разів.. Чим більше сума донату, тим більше шансів виграти футболку”, — йдеться у повідомленні Львівському управлінні туризму та курортів Львівської ОДА.

Нагадаємо, у жовтні 2021 року волонтер проїхав на велосипеді з Харкова до Дрогобича, щоб зібрати гроші на ЗСУ. Чоловік подолав 1091 км, проїхав 11 областей за 16 днів. Волонтер зібрав 330 тис. грн для ЗСУ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності