Учні ліцею «Оріяна», який постраждав від обстрілу, повернуться за парти 15 січня

Учні ліцею «Оріяна», який постраждав від обстрілу, повернуться за парти 15 січня

Найближчим часом відновити планують лише частину приміщення

Учні львівського ліцею «Оріяна», який постраждав після ракетного обстрілу 29 грудня, повернуться за парти 15 січня. Учні мали йти на очне навчання 7 січня, однак через атаку канікули продовжили ще на тиждень. Найближчим часом відновити планують лише частину приміщення школи, повідомили у Львівській міській раді у середу, 3 січня.

«Ця школа сильно постраждала від ворожого обстрілу 29 грудня: вибиті вікна, зруйновані двері та стіни. Частину приміщень ліцею ми відновимо до середини січня і діти будуть тут навчатися. Оскільки інша половина навчального закладу є більш пошкодженою, і тут неможливо оперативно все полагодити, якийсь час діти ліцею «Оріяна» будуть навчатися в дві зміни у відремонтованих приміщеннях», — пояснив керівник управління освіти Львівської міської ради Андрій Закалюк.

Ліцей «Сихівський» та середня загальноосвітня школа №86, які також зазнали часткових руйнувань через російський обстріл, повернуться до навчання 15 січня.

Нагадаємо, 29 грудня Росія масовано обстріляла Україну. Окупанти випустили по Україні близько 110 ракет різних типів. У Львові пошкоджені 18 житлових будинків, а також школи та дитячий садок — загинула одна людина.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності