Волонтери із Львівщини передали на фронт 45 дронів

Волонтери із Львівщини передали на форт 45 дронів

Кошти зібрали на благодійному аукціоні, а допомогу розвезли в 9 прифронтових населених пунктів

Волонтери з Мостиськ, що на Львівщині передали на передові позиції 45 дронів. Загалом військовим зібрали понад 3 тонни допомоги, повідомили у пресслужбі Львівської ОВА у понеділок, 18 березня.

Допомогу отримали на фронтових позиціях, у прикордонних загонах і госпіталях

Волонтери зібрали кошти на закупівлю допомоги для військових на благодійному аукціоні, у якому брали участь три громади — Мостиська, Шегинівська і Судововишнянська. На зібрані кошти вдалось закупити 45 дронів, а також продукти, військову амуніцію, одяг, запчастини до машин, інструменти та ліки.

Загальна вага вантажу склала понад 3 тонни, його везли на фронт двома бусами. Як повідомив LVIV.MEDIA керівник ГО “Волонтерський рух Мостищини” Василь Ісанський, волонтери Мостиськ передали допомогу львівським бригадам, зокрема 24-ій ОМБр імені короля Данила та 103-ій окремій бригаді Сил ТРО. Також волонтери привезли допомогу на позиції 63-ої окремої механізованої бригади, у прикордонні загони, військові комендатури та прифронтові госпіталі. П’ять дронів також отримала 3-тя штурмова бригада, 2 нічні ”мавіки” отримали прикордонники.

“Воїни раділи малюнкам дітей і їх листам, де учні щиро зверталися до наших захисників, вкладали у рядки тепло і надію на Перемогу”, — розповідає волонтер Василь Ісанський.

Нагадаємо, що 15 березня школярі Трускавця здали на макулатуру 12 тонн російської літератури, збираючи таким чином гроші за закупівлю дронів. Загалом у межах акції “Ворожу літературу здай – дрон на фронт передавай” вдалося зібрати 50 тис. грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності