Чотирьом волонтерам із Львівщини вручили державні нагороди

Чотирьом волонтерам із Львівщини вручили державні нагороди

Відзнаки отримали: Уляна Греділь, Святослав Літинський, Остап Мачинський та Андрій Квятковський

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький 28 грудня вручив відзнаки Президента України «Золоте серце» чотирьом волонтерам із Львівщини. Про це повідомила пресслужба ЛОДА.

Відзнаки вручили: 

  • Волонтеру, заступнику голови громадської організації «Апостольська Чота» Уляні Греділь.
  • Волонтеру, засновнику громадської організації «Незалежні» Святославу Літинському.
  • Волонтеру, керівнику волонтерського центру «Український католицький університет» Остапу Мачинському.
  • Президенту благодійної організації «Фонд родини Квятковських» Андрію Квятковському.

«Це люди, які зробили неоціненний внесок у розвиток волонтерського руху в Україні та підтримку наших оборонців, і щодня продовжують свою місію, гуртуючи довкола себе інших. Люди, які розуміють, що перемога буде тільки, якщо включаться всі. Люди зі золотими серцями. Люди, якими пишається Львівщина і вся наша держава», – наголосив Максим Козицький.

Довідково: відзнака Президента України «Золоте серце» – державна нагорода, яку встановили, щоб відзначити вагомий внесок людей у надання волонтерської допомоги та розвиток волонтерського руху, зокрема під час здійснення заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв'язку з військовою агресією росії проти України та подолання її наслідків.

Також нагородою Голови Верховної Ради України за сумлінну працю і вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування відзначили голову Мостиської територіальної громади Мирославу Пельц. Крім того, згідно з Указом Президента України, звання «Заслужений діяч науки і техніки України» отримав завідувач кафедри Національного лісотехнічного університету України Павло Бехта. 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності