Волонтери зі Львівщини передали техніку військовим на передовій

Екскаватор, який волонтери зі Львівщини передали військовим
Фото: Львівська обласна військова адміністрація

Військовим зі Львівщини відвезли чотири автомобілі та екскаватор

Команда волонтерів із Сокільницької громади передали військовим зі Львівщини, які зараз перебувають на передовій автомобілі, екскаватор, та інші необхідні речі. Вантажі доправили воїнам 125 окремої бригади Сил тероборони, 112 окремої бригади територіальної оборони, 115 окремої механізованої бригади та 80 окремої десантно-штурмової бригади, повідомила пресслужба Львівської ОВА у суботу, 23 березня.

Волонтери відвезли бійцям зі Львівщини, які перебувають на південному та східному напрямках фронту, чотири автомобілі — Mercedes ML, Opel Campo, Nissan X-Trail та Mitsubishi Pajero. Mercedes доправили бійцям 112 окремої бригади територіальної оборони, які зараз перебувають на Купʼянському напрямку, Opel Campo — воїнам 80 окремої десантно-штурмової бригади, підрозділи якої зараз перебувають на Донеччині, а Nissan та Mitsubishi — підрозділам 115 окремої механізованої бригади, які зараз у Покровську.

Також волонтери доправили на фронт екскаватор марки HIDROMEK. Його отримали військові зі 125 окремої бригади Сил тероборони. Окрім автомобілів та екскаватора, благодійники також привезли військовим запчастини до машин, дві системи РЕБ, п’ять дронів, маскувальні сітки, продукти та інше необхідне обладнання.

Нагадаємо, у четвер, 21 березня, Городоцька територіальна громада передала більше ніж 200 дронів FPV та Mavic на потреби Збройних Сил України.

Також 18 березня волонтери з Мостиськ, що на Львівщині, зібрали на благодійному аукціоні гроші на допомогу для військових. На зібрану суму вдалося закупити понад три тонни допомоги для військовослужбовців.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності