На аукціоні у Мостиськах зібрали рекордні 2,3 млн грн на дрони для військових

На аукціоні у Мостиськах зібрали рекордні 2,3 млн грн на дрони для військових

БПЛА отримають бійці 10 окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс», 103 ОБр ТрО, 24 ОМБр імені короля Данила, 63 ОМБр та 7 прикордонного Карпатського загону

На аукціоні у Мостиськах зібрали рекордні 2 млн 353 тис. грн на безпілотники для ЗСУ. Аукціон організували на підтримку благодійного проєкту «Пташки перемоги», повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький у суботу, 27 січня.

«Дякую людям, які взяли участь в аукціоні і зробили щедрі пожертви, щоб зібрати таку суму. Нашим захисникам і захисницям треба ще більше «пташок»! Бо там, де можна вoювати технікою, треба воювaти технікою, щоб зберегти життя та здоровʼя наших найдорожчих», — написав Максим Козицький.

У пресслужбі благодійного проєкту «Пташки перемоги» згодом обіцяють розказати про те, скільки дронів вдасться придбати та як БПЛА працюватимуть на фронті. Дрони отримають бійці 10 окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс», 103 ОБр ТрО, 24 ОМБр імені короля Данила, 63 ОМБр та 7 прикордонного Карпатського загону.

Нагадаємо, 22 січня зі Львівщини на передову військовослужбовцям передадуть ще 432 безпілотники. Ці дрони захисники отримають в межах ініціативи «Пташки перемоги». До збору долучилась також студентська молодь з різних вищих навчальних закладів області.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності