Британські фермери передали військовим зі Львівщини 27 позашляховиків

Британські фермери передали військовим зі Львівщини 27 позашляховиків
Фото: Львівська обласна військова адміністрація

До закупівлі автомобілів долучилися 45 фермерів, які особисто привезли машини з Британії на Львівщину

У суботу, 2 березня, британські фермери передали Львівській ОВА 27 позашляховиків на потреби українських військових. Благодійники приїхали до України на подарованих авто, щоб передати їх особисто. Окрім самих авто, фермери також закупили інструменти, запасні шини, медикаменти, та іншу гуманітарну допомогу для військових, повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

“Ці 27 позашляховиків, відповідно до запитів, які військові частини скерували у Львівську ОВА, ми передали 24 ОМБр імені Короля Данила, 125 ОБр ТрО, 150 навчальному центру Командування Сил ТрО ЗСУ, спецпідрозділу «Омега» та для підсилення мобільних вогневих груп на Львівщині“, — розповів Максим Козицький.

Самі ж автомобілі наповнені інструментами, лопатами, запасними шинами, медикаментами, одягом, генераторами, палатками, спальними мішками та іншим приладдям, необхідним військовослужбовцям. Загалом до придбання автомобілів та їхнього наповнення долучилися 45 фермерів з Великої Британії. Вони самостійно пригнали авто до України, щоб особисто передати їх керівництву Львівської області.

Передача цих 27 машин відбулася в межах акції “Пікапи для миру”. Загалом в межах цього проєкту британські фермери передали українським військовим вже понад 300 автомобілів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності