На аукціоні в Миколаєві зібрали понад 3 млн грн для ЗСУ

У Миколаєві відбувся благодійний аукціон.

Зібрані кошти підуть на придбання квадрокоптерів для українських захисників

У Миколаєві під час благодійного аукціону на Збройні сили України зібрали понад 3 мільйони гривень. Про це 19 квітня повідомила Львівська обласна військова адміністрація.

Продали 26 лотів

У межах проєкту «Пташки перемоги», Миколаївська, Тростянецька, Розвадівська та Новороздільська територіальні громади спільно з підприємцями й бізнесменами громад, військовослужбовцями та волонтерами об’єднались задля допомоги українським бійцям. Вони організували і взяли участь у благодійному аукціоні «Мільйони на дрони».

Під час торгів продали унікальних 26 лотів, що дало змогу отримати 3 мільйони 100 тисяч гривень. Зібрані кошти підуть на придбання квадрокоптерів для ЗСУ.

Засновниками проєкту благодійного аукціону «Мільйони на дрони» є голова ГО “Добро.Дій” Ігор Дулин та Олександр Тіщенко, який особисто возить дрони на фронт. Проєкт втілюють під патронатом начальника Львівської ОВА Максима Козицького.

Це вже 26 благодійний аукціон, який організація провела у громадах Львівщини. Завдяки співпраці влади, бізнесу, військовослужбовців та волонтерів Львівщини на фронт закуплено і передано понад 5000 дронів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності