• Головна
  • Культура
  • У Львові на мистецькому аукціоні зібрали 3,2 млн грн на потреби армії

У Львові на мистецькому аукціоні зібрали 3,2 млн грн на потреби армії

У Львові на мистецькому аукціоні зібрали 3,2 млн грн на потреби армії

З молотка пішли старовинні ікони, мистецькі роботи українських і іноземних авторів

У Львові в суботу, 13 квітня, відбувся мистецький аукціон, на якому зібрали 3,2 млн грн на потреби 80-тої окремої десантно-штурмової Галицької бригади. Про це 15 квітня повідомили на сайті Львівської міської ради.

Старовинні ікони на сучасні засоби РЕБ

На аукціоні продавали ікони XVIII століття, унікальні роботи української художниці Стефанії Ґебус-Баранецької, японського графіка Косона Охара. Також вдалось продати роботи сучасних живописців та авторів пейзажних малюнків. Усі зібрані кошти з аукціону передадуть на засоби РЕБ для 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади. Десантно-штурмових військ. Зокрема, закуплять підсилювачі сигналів перешкод протидії безпілотним літальним апаратам “Бумбокс” та пошукові комплекси Spaceray для виявлення та відстежування різних БПЛА мобільними вогневими групами.

До слова, аукціон уже втретє провів Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів спільно із галереєю Home of Arts Lviv за підтримки “Ветеран Медіа”.

Нагадаємо, 12 квітня У Самборі під час благодійного аукціону зібрали понад 100 тисяч гривень на потреби захисників України. Унікальним лотом на торгах був уламок знищеного росіянами найбільшого літака світу Ан-225 “Мрія”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності