• Головна
  • Спорт
  • Монах із Львівщини переміг на Чемпіонаті України з паверліфтингу

Монах із Львівщини переміг на Чемпіонаті України з паверліфтингу

Львівський священник переміг на Чемпіонаті України з паверліфтингу

Під час змагань Отець Макарій Дутка встановив свій восьмий рекорд України

В неділю, 14 квітня, у Києві на Чемпіонаті України з паверліфтингу переміг ієромонах Свято-Успенської лаври в Уневі Макарій Дутка. Під час змагань він встановив рекорд України, восьмий у своєму доробку. Про це 15 квітня повідомили на сайті Львівської ОВА з посиланням на Релігійно-інформаційну службу новин.

Переможець збирає гроші на армію

Після перемоги монах просить допомогти зібрати пів мільйона гривень на потреби однієї з львівських бригад. Для вісьмох найбільших донаторів отець Макарій підготував нагороди. Головним призом буде великий прапор з підписом ексголовнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Дорогі брати та сестри, щойно у Києві зі своїм особистим тренером Павлом Зіньком виграли Чемпіонат України з паверліфтингу. Зробив восьмий рекорд України з результатом 193 кг у вивазі лежачи. Замість привітань прошу вас донатити на 33 дрони для наших бійців 24 ОМБр імені короля Данила” — зазначив Макарій Дутка. Закупівля дронів буде у співпраці з Всеукраїнським благодійним проєктом "Пташки перемоги", завдяки якому на фронт вже доставили понад 6000 дронів.

Нагадаємо, на початку квітня У Львові відбувся шаховий турнір, під час якого збирали кошти для підтримки Збройних Сил України. Усі зібрані гроші скерували до благодійної організації “Львівський Лицар” на закупівлю прицілів та перископів для військових.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності