• Головна
  • Спорт
  • Один з тренерів одеського «Чорноморця» втік з України

Один з тренерів одеського «Чорноморця» втік з України

Ігор Касьяненко, фото з сайту ФК «Чорноморець»

Ігор Касьяненко вирішив поселитися у США

Тренер з фізичної підготовки одеського футбольного клубу «Чорноморець» Ігор Касьяненко втік з України. Чоловік виїхав з командою на тренувальний збір за кордон, а після зборів в Україну не повернувся, повідомляє в четвер, 14 березня, Sport.ua.

Касьяненко увійшов до тренерського штабу «Чорноморця» на початку 2022 року. Провівши в Одесі рівно два роки, на початку січня цього року він разом з командою вирушив на тренувальний збір до Туреччини, звідки не повернувся.

За неофіційною інформацією, свою роботу у «Чорноморці» Касьяненко припинив заради подальшої втечі за океан. З Туреччини Касьяненко вирушив до США, де планує оселитися в Маямі.

Втеча Ігоря Касьяненка з України: реакція «Чорноморця»

Після появи інформації про те, що тренер з фізпідготовки «Чорноморця» Ігор Касьяненко не повернувся в Україну, клуб опублікував офіційну заяву.

«Футбольний клуб “Чорноморець” інформує спортивну спільноту та вболівальників щодо події, яка мала місце під час повернення команди додому з Туреччини. Один з представників клубу, що весь час провів з ФК на зборах, брав повноцінну участь в підготовчому процесі, не з’явився в аеропорту міста Анталія, коли команда відлітала в аеропорт міста Кишинів. Мова йде про тренера з фізпідготовки Ігоря Касьяненка. Квиток на нього був придбаний, але в літаку на момент відправлення його не виявилося», — сказано в заяві.

Зазначимо, що 10 березня стало відомо про втечу з «Чорноморця» нігерійського футболіста Джека Іпалібо, який втік з клубу на тлі посилення обстрілів Одеси.

Клуб також повідомив, що його керівництво ініціювало процес анулювання Касьяненку тренерської ліцензії. Там зазначили, що намагалися вести діалог з Касьяненком, але у відповідь зіткнулися з його «непорядністю».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності