• Головна
  • Спорт
  • Нігерійський півзахисник «Чорноморця» втік з клубу через обстріли Одеси

Нігерійський півзахисник «Чорноморця» втік з клубу через обстріли Одеси

Джек Іпалібо, фото twitter.com/godset

Джек Іпалібо відіграв за «Чорноморець» лише два матчі

Головний тренер футбольного клубу «Чорноморець» Роман Григорчук повідомив про те, що нігерійський півзахисник Джек Іпалібо втік із одеського клубу. Ймовірно, нігерієць втік через посилення обстрілів Одеси. Заяву Григорчука в неділю, 10 березня, процитувало ZN.ua.

«Іпалібо ми більше не побачимо. Він просто, не знаю, яке слово підібрати, зібрався і поїхав. Думаю, напевно, причина в обстрілах. Причому ми з ним проговорили десь близько години день тому. А наступного дня мені просто сказали, що його в команді вже немає. Він уже у поїзді і кудись поїхав. Ми на нього дуже розраховували», — заявив тренер.

«Чорноморець» підписав 25-річного Іпалібо у нинішнє зимове трансферне вікно.

Він відіграв лише 2 матчі в УПЛ і провів загалом 26 хвилин на полі. Гольовими діями не відзначився.

Обстріли Одеси: 17 загиблих менш ніж за тиждень

Нагадаємо, останнім часом російські війська почали частіше атакувати Одесу. тТак, під час удару 2 березня по житловому будинку загинули 12 людей, зокрема п'ятеро дітей віком до 10 років. За кілька днів, 6 березня, окупанти завдали по Одесі ракетного удару, внаслідок якого загинули п’ятеро людей. Тоді Одесу з офіційним візитом відвідували президент України Володимир Зеленський та прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс. Як повідомили згодом ЗМІ, російська ракета впала за 500 метрів від делегації, яка на той момент перебувала в порту.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності