• Головна
  • Україна
  • Поліцейські на Одещині затримали підозрюваного у вбивстві військового

Поліцейські на Одещині затримали підозрюваного у вбивстві військового

Невідомі до смерті побили військового на Одещині. Фото: Нацполіція

У вбивстві військовослужбовця затриманий зізнався

У Подільську правоохоронці затримали жителя Одеської області, якого підозрюють у вбивстві 34-річного військового. Тіло вбитого знайшли вранці 8 березня у центрі Подільська, повідомили у Нацполіції 9 березня.

Зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення

За даними правоохоронців, 8 березня на проспекті Шевченка у Подільську Одеської області перехожі виявили тіло людини. Поліцейські встановили, що загиблим є військовослужбовець 1989 року народження. Правоохоронці розшукали зловмисника — ним виявився житель Одеської області, який тимчасово проживав у райцентрі. У вбивстві військового чоловік зізнався.

Наразі зловмиснику готують підозру та хочуть обрати запобіжний захід, за скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Що відомо про вбивство військового?

У ніч на п’ятницю, 8 березня, в Подільську на Одещині невідомі жорстоко вбили чоловіка у військовій формі. Одеське видання «Думська» повідомило, що тіло загиблого знайшли близько сьомої ранку в центрі міста. Встановити вік вбитого було важко через сильні побої. З посиланням на свої джерела в правоохоронних органах видання повідомило, що ввечері 7 березня загиблий вживав алкоголь разом з місцевим жителем, після чого вони разом кудись пішли.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності