Поліція затримала 28-річного львів'янина, який до смерті побив знайомого

Поліція затримала 28-річного львів'янина, який до смерті побив знайомого

Під час розпивання спиртного злочинець жорстоко побив 34-річного чоловіка

Ввечері понеділка, 8 січня, у квартирі на вул. Городоцькій сталося вбивство. 28-річний львів’янин під час конфлікту побив до смерті свого, на кілька років старшого, знайомого. Від численних травм 34-річний чоловік помер одразу, повідомила пресслужба поліції.

“Повідомлення про тіло чоловіка без ознак життя, виявлене у квартирі одного з будинків на вулиці Городоцькій у Львові, надійшло у поліцію 8 січня. Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 34-річний львів’янин, на тілі якого були виявлені ознаки насильницької смерті, зокрема, травми голови”, — розповіли у поліції.

Правоохоронці встановили, що травми загиблому наніс 28-річний львів’янин. Під час розпивання спиртного між чоловіками виник конфлікт, під час якого молодший жорстоко побив старшого, спричинивши йому тяжкі тілесні ушкодження, після чого втік. Від отриманих травм потерпілий помер.

Поліцейські вже затримали злочинця і повідомили йому про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності