• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові судитимуть підлітка, який у підземному переході намагався вбити 55-річного львів’янина

У Львові судитимуть підлітка, який у підземному переході намагався вбити 55-річного львів’янина

У Львові судитимуть підлітка, який у підземному переході намагався вбити 55-річного львів’янина

Після того, як нападник втік, ледь живого чоловіка виявила прибиральниця. Вона викликала на місце події медиків які й врятували йому життя. Чоловік перебував у комі майже місяць

У Львові судитимуть зловмисника обвинуваченого у замаху на вбивство з корисливих мотивів. Юнак вночі 16 серпня у підземному переході на вулиці Городоцькій жорстоко побив 55-річного львів’янина, маючи намір позбавити життя та заволодів його майном. Про це 5 січня повідомили у поліції Львівської області.

Побитого чоловіка, який ще подавав ознаки життя, виявила прибиральниця вранці 16 серпня. Вона викликала на місце події бригаду швидкої медичної допомоги. Лікарі зафіксували у потерпілого тяжкі тілесні ушкодження, зокрема, переломи ребер, численні забої голови та тіла, перелом носа, а також інші ушкодження. Медики встигли вчасно надати пацієнту допомогу, що й врятувало йому життя, та повідомили про подію у поліцію. Чоловік перебував у комі майже місяць.

За допомогою камер відеоспостереження системи “Безпечна Львівщина”, поліцейські встановили, що до вчинення злочину причетний 17-річний львів’янин. Його розшукали впродовж години та затримали.

Встановили, що близько другої години ночі юнак напав на перехожого у підземному переході, маючи намір вбити та пограбувати. Він завдав чисельних ударів чоловіку по голові та в інші ділянки тіла, а тоді, побачивши, що жертва не подає ознак життя, забрав його сумку, мобільний телефон та гаманець з грошима, після чого втік з місця події.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні відкрите за ч.2 ст.15 п.6 ч.2 ст.115 (Замах на вбивство з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України та за ч.4 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України, уже завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Максимальне покарання, що загрожує обвинуваченому – довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності