За жорстоке вбивство літнього подружжя у Львові двоє чоловіків отримали довічне

За жорстоке вбивство літнього подружжя у Львові двоє чоловіків отримали довічне

У 2020 році зловмисники зарізали 66-річного чоловіка і 67-річну жінку та пограбували їхню квартиру

У Львові до довічного ув’язнення засудили двох 20-річних чоловіків, які у 2020 році жорстоко вбили літнє подружжя, повідомила Львівська прокуратура у четвер, 28 грудня.

Слідчі встановили, що у квітні 2020 року у Львові зловмисники організували зустріч із літнім подружжям. Чоловіки хотіли нібито оглянути квартиру, аби потім її орендувати. Перебуваючи у помешканні, 20-річний нападник завдавав власникам квартири численні удари ножем. В той час його 20-річний спільник пильнував ситуацію на вулиці. Від отриманих травм 66-річний чоловік та 67-річна жінка померли на місці.

Після вбивства злочинці викрали гроші та прикраси, які були при них, а також ключі від іншого помешкання, де проживали потерпілі. Пізніше із тієї квартири зловмисники викрали речі. Раніше у Нацполіції зауважили, що один із зловмисників вже винаймав житло у загиблих. На його думку, у подружжя могла бути заощаджена значна сума грошей, тому він запропонував своєму знайомому їх пограбувати.

Чоловіків суд визнав винними у розбійному нападі та умисному вбивстві двох людей. Їм призначили довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. На вирок ще можна подати апеляцію.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності