• Головна
  • Україна
  • У Дніпрі затримали сімох підлітків за вбивство безпритульної жінки

У Дніпрі затримали сімох підлітків за вбивство безпритульної жінки

У Дніпрі затримали сімох підлітків за вбивство безпритульної жінки

Також затримані можуть бути причетні ще й до замаху на вбивство та побиття двох чоловіків

У Дніпрі поліція затримала сімох хлопців віком від 14 до 19 років — їх підозрюють у вбивстві безпритульної жінки та інших жорстоких злочинах. Про це повідомили у Нацполіції у суботу, 23 грудня.

У поліції зазначили, що хлопці можуть бути причетні до замаху на вбивство та побиття двох чоловіків. Як встановили слідчі, вбивство з особливою жорстокістю сталося в ніч з 2 на 3 грудня. Хлопці у покинутій будівлі знайшли безпритульну жінку, побили її та завдали численних ударів ножем. Від отриманих травм жінка померла.

Тієї ж ночі стався замах на вбивство чоловіка, який також мешкав у недобудові. Однак потерпілому вдалося втекти — він мав численні травми, добіг до автозаправки та попросив викликати йому швидку допомогу. У поліції зазначили, що група хлопців можу бути причетна до побиття безхатька в укритті на Європейській площі.

У телефоні одного з підозрюваних правоохоронці виявили фрагменти відео, на яких зафіксовані злочини. Поліцейські встановили всіх причетних до злочинів та коло знайомств затриманих, провели близько десяти обшуків. Слідчі дізналися, що діями затриманих може керувати 23-річний мешканець Дніпра, який наразі знаходиться в тюрмі та є підсудним за скоєння вбивства й розбійного нападу. Спілкування між ним та затриманими відбувалося в спільній групі у месенджері, туди ж хлопці скидали відео вчинених злочинів. У камері ув’язненого провели обшук та вилучили мобільний телефон.

Наразі семеро нападників затримані — двох із них спіймали на Донеччині. Слідчі повідомили затриманим про підозру в умисному вбивстві, скоєному з хуліганських мотивів. Їм загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув’язнення. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності