• Головна
  • Україна
  • У Києві 31-річний житель Вінниччини вбив знайомого військового та скинув тіло у водойму

У Києві 31-річний житель Вінниччини вбив знайомого військового та скинув тіло у водойму

У Києві 31-річний житель Вінниччини вбив знайомого військового та скинув тіло у водойму

Убивцю також підозрюють у розбійному нападі на двох жінок у Вінницькій області

У Києві 31-річний житель Вінниччини вбив знайомого військового. Вбивця 15 разів вдарив жертву ножем, після чого поклав тіло у спальний мішок та викинув у водойму. Відомо, що чоловіки посварилися через гроші, повідомила пресслужба поліції Києва у п’ятницю, 1 грудня.

За даними правоохоронців, про зникнення військовослужбовця поліцію повідомили в день вбивства. Він повинен був їхати у госпіталь, але так там і не з’явився та перестав виходити на зв’язок. Відомо, що по дорозі до лікарні військовий заїхав до свого знайомого за документами. Під час зустрічі чоловіки посварилися через борги. В результаті сварки знайомий військового дістав ножа та 15 разів вдарив його у шию, голову та груди. Від поранень чоловік помер на місці. Тоді вбивця вирішив приховати сліди злочину. «Він поклав тіло загиблого у спальний мішок, обмотав поліетиленовою плівкою та на його ж автомобілі відвіз за місто та кинув у водойму», — розповіли правоохоронці.

Тіло військового правоохоронці знайшли на наступний день після вбивства в одній з водойм на околиці Києва, а його машину — в одному з районів міста. В той же день вдалося розшукати і вбивцю. Ним виявився 31-річний житель Вінниччини, якого також звинувачують у розбійному нападі на двох жінок у Вінницькій області.

Вбивцю затримали, наразі триває досудове розслідування. Йому може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності