• Головна
  • Україна
  • Серед загиблих від удару по Одесі є подружжя військових та їхня дитина

Серед загиблих від удару по Одесі є подружжя військових та їхня дитина

Олег та Тетяна Кравець, фото Фемистокл Афинский/Facebook

Вбитій дитині було сім місяців

Унаслідок удару росіян по багатоповерхівці в Одесі загинули чоловік та жінка, які були військовими — Олег і Тетяна Кравець, а також їхня донька — семимісячна Єлизавета, якій 29 лютого виповнилося сім місяців. Ще двох дітей жінки від першого шлюбу шукають під завалами, пише в неділю, 3 березня, «Суспільне».

Друзі родини розповіли, що Олег та Тетяна були військовими й познайомились на службі. Пізніше Тетяна звільнилась, аби доглядати новонароджену донечку. Тіла Олега й Тетяни, а також їхньої семимісячної доньки Єлизавети, знайшли під завалами. Ймовірно, йдеться про жінку з немовлям, тіла яких знайшли в неділю вранці.

Жінка мала ще трьох дітей від першого шлюбу, двох із яких вважають зниклими і досі шукають. Її старший син поїхав до дідуся з бабусею та залишився живим, розповіли друзі сім'ї.

Брат загиблого чоловіка Євген також був військовим і загинув ще у 2014 році в зоні АТО.

Нагадаємо, у ніч на 2 березня росіяни атакували Україну трьома керованими авіаційними ракетами та 17 ударними безпілотниками типу Shahed. Один з дронів влучив у дев’ятиповерховий житловий будинок в Одесі. Від вибуху частина будівлі завалилася, також там розпочалася пожежа.

Станом на ранок неділі рятувальники знайшли тіла десяти загиблих, серед них вже троє дітей: Марк, якому ще не виповнилося навіть трьох років, 7-місячна Єлизавета, а також 4-місячний Тимофій. 3 березня в Одесі та області оголосили днем жалоби.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності