• Головна
  • Війна
  • Внаслідок атаки російських безпілотників в Одесі загинули четверо людей

Внаслідок атаки російських безпілотників в Одесі загинули четверо людей

Внаслідок атаки російських безпілотників в Одесі загинули четверо людей

Серед загиблих є тримісячне немовля. Рятувальники розбирають завали на місці влучання

В Одесі російський безпілотник влучив у багатоквартирний будинок. Щонайменше двоє мешканців загинули, ще шістьох вважають зниклими безвісти. Рятувальники продовжують розбирати завали будівлі, повідомила пресслужба Одеської обласної прокуратури у суботу, 2 березня.

У ніч на 2 березня росіяни атакували Україну трьома керованими авіаційними ракетами та 17 ударними безпілотниками типу Shahed. Один з дронів влучив у дев’ятиповерховий житловий будинок в Одесі. Від вибуху частина будівлі завалилася, також там розпочалася пожежа.

На місце влучання прибули рятувальники та медики. Вони виявили, що внаслідок атаки щонайменше двоє мешканців будинку загинули, їхні тіла дістали з-під завалів. Ще шестеро людей не виходять на зв’язок, їх вважають зниклими безвісти. Крім того, восьмеро мешканців будинку отримали поранення, серед них є й дитина. Усім їм надають необхідну медичну та психологічну допомогу. Рятувальники продовжують розбирати завали, адже під ними ще можуть бути люди.

Також внаслідок атаки близько десяти прилеглих багатоквартирних будинків залишилися без теплопостачання. Через це поруч розгорнули мобільні пункти обігріву.

Оновлено. Згодом, в міській раді Одеси повідомили, що рятувальники знайшли під завалами на рівні першого поверху житлового будинку тіло тримісячної дитини. Матір ще шукають. Пресслужба Міністерства внутрішніх справ повідомила, що під завалами виявили тіло ще однієї людини. Пізніше кількість загиблих зросла до шести.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності