• Головна
  • Війна
  • Вночі росіяни атакували Україну дронами: є загиблі та поранені

Вночі росіяни атакували Україну дронами: є загиблі та поранені

Наслідки влучання у Дніпрі

Відомо про трьох загиблих в Одесі та вісьмох поранених у Дніпрі

У ніч на 23 лютого росіяни атакували Україну безпілотниками «Shahed». Один влучив у підприємство в прибережній зоні Одеси, інший — у багатоповерхівку в Дніпрі. Внаслідок влучань загинуло троє осіб в Одесі, у Дніпрі поранень зазнали восьмеро людей.

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що через падіння БПЛА на цивільному підприємстві спалахнула пожежа. З пошкодженої будівлі вдалось визволити охоронницю. Рятувальники на місці влучання виявили тіла трьох людей, пошуково-рятувальна операція завершена.

У Дніпрі окрім багатоповерхівки росіяни поцілили по підприємству. Із восьми постраждалих двоє перебувають у стані середньої тяжкості. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що у потрощеному будинку продовжують шукати людей під завалами. У МВС додали, що через влучання у будинку на восьмому та дев’ятому поверхах вщент зруйновано три квартири.

Повітряні Сили повідомили, що загалом вночі вдалося збити 23 із 31 БПЛА «Shahed». Безпілотники знищили у межах Одеської, Миколаївської, Полтавської, Дніпропетровської, Харківської областей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності