ППО збила всі «Шахеди», які вночі атакували Україну

Робота ППО, фото ілюстративне з «Суспільного»

Через атаку дронів виникла пожежа у Кременчуцькому районі на Полтавщині

Росіяни в ніч на вівторок, 20 лютого, атакували Україну дронами-камікадзе Shahed 136/131. Зокрема, під ударом опинився промисловий об’єкт на Полтавщині. Водночас усі дрони, які вночі Росія випустила по Україні, вдалося збити.

Як повідомили Повітряні сили, у ніч на 20 лютого росіяни атакували Україну двома зенітними керованими ракетами С-300/С-400 з Бєлгородської області, керованою авіаційною ракетою Х-31 з окупованої території Запорізької області, та 23-ма ударними безпілотниками типу Shahed з Приморсько-Ахтарська.. До відбиття повітряного нападу залучали зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України.

«В результаті бойової роботи збито усі 23 “Шахеди” в межах Харківської, Полтавської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей», — сказано в повідомленні.

Відомо, що під ударом окупантів опинився промисловий об’єкт у Кременчуцькому районі на Полтавщині. Про це повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

«Вночі ворожі БпЛА атакували Полтавщину. У Кременчуцькому районі пролунали звуки вибухів. Під ударом опинився промисловий обʼєкт. Це спричинило пожежу. До ліквідації наслідків залучали 18 одиниць техніки ДСНС та 85 людей. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих», — повідомив він без уточнення подробиць.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності