• Головна
  • Україна
  • У Харкові від атаки дронів загинули 7 людей, серед них троє дітей

У Харкові від атаки дронів загинули 7 людей, серед них троє дітей

У Харкові від атаки дронів загинули 7 людей, серед них троє дітей

15 житлових приватних будинків вщент згоріли

У ніч проти 10 лютого росіяни атакували безпілотниками Харків. Унаслідок удару відомо вже про 7 загиблих.Серед них троє дітей: 7, 4 років та немовля близько 6 місяців. Про це 10 лютого повідомив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

З 22:46 окупанти завдавали удари по Харкову дронами-камікадзе типу “Shahed”. Влучання зафіксували у Немишлянському районі міста. Уражена цивільна інфраструктура.

Росіяни вдарили по нафтобазі. Внаслідок влучання розлилося пальне. Площа пожежі склала 3 700 квадратних метрів. Евакуйовано 50 харківʼян, серед яких двоє дітей. 15 житлових приватних будинків вщент згоріли. Ліквідація наслідків триває, пожежі локалізовані.

Внаслідок ударів загинули семеро людей. В одному із приватних будинків виявили тіла 5 людей, серед яких 3 дітей. На іншому — ще двоє загиблих. Станом 8 ранку — троє поранених.

У пожежі згоріла ціла сім’я. Про це написав начальник Слідчого управління поліції області Сергій Болвінов. “Сімʼя опинилася заручником вогню всередині свого ж будинку. Тіло чоловіка в коридорі будинку, мама з дітьми намагалася врятуватися в ванній. Де тіло немовля, поки не знаємо. Йдуть пошуки”, — написав Сергій Болвінов.

В іншому будинку загинули 66-річний чоловік та його 65-річна дружина. Отримали поранення дві жінки 61 та 39 років, а також 45-річний чоловік.

Оновлено. Згодом стало відомо, що в пожежі у власному будинку загинула прокурор Ольга Путятіна, а також її чоловік та троє синів. Жінці було 35 років, її старшим синам — сім та три роки, а наймолодшому — лише десять місяців.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності