• Головна
  • Війна
  • Внаслідок російської атаки по Харкову загинула працівниця прокуратури з сім’єю

Внаслідок російської атаки по Харкову загинула працівниця прокуратури з сім’єю

Внаслідок російської атаки по Харкову загинула працівниця прокуратури з сім’єю

Ольга Путятіна загинула разом з чоловіком та трьома синами у власному домі

Стало відомо, що серед сімох загиблих внаслідок російської атаки по Харкову була прокурор Ольга Путятіна та її сім’я. Жінка разом з чоловіком та трьома синами загинули у власному будинку під час пожежі. Про це повідомила пресслужба Харківської обласної прокуратури у суботу, 10 лютого.

Під час російської атаки по Харкову, вночі 10 лютого, у приватному будинку в Немишлянському районі міста сталася пожежа. Згодом рятувальники виявили в будинку тіла п’ятьох загиблих — двох дорослих та трьох дітей, які не змогли вибратися з будівлі після того, як та загорілася.

Пізніше виявилося, що загиблими були Ольга Путятіна, яка працювала прокурором Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури, а також її чоловік та троє синів. Жінці було 35 років, її старшим синам Олексію та Михайлу — сім та три роки, а наймолодшому Павлу — лише десять місяців.

Нагадаємо, вночі 10 лютого росіяни атакували Харків дронами-камікадзе типу “Shahed”. Внаслідок ворожої атаки сталися пожежі на нафтобазі ат у житлових будинках. Загалом від російського удару по місту загинули семеро людей, ще троє отримали поранення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності