• Головна
  • Війна
  • Внаслідок російської атаки на Харків загинула дружина та 8-річна донька відомого спортсмена

Внаслідок російської атаки на Харків загинула дружина та 8-річна донька відомого спортсмена

Фото: Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації

Ракета влучила в будинок, де жив майстер спорту з регбі та гравець національної збірної Володимир Машкін

Внаслідок ракетного удару росіян по Харкову у вівторок, 23 січня, загинули 10 людей. Як стало відомо згодом, серед жертв — дружина та 8-річна донька майстра спорту з регбі й добровольця Збройних Сил України Володимира Машкіна. Про це повідомило Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації, у середу, 24 січня.

Російська ракета зруйнувала будинок на вулиці академіка Проскури. Рятувальникам вдалося дістати чоловіка живим, але він повідомив, що під завалами перебуває його дружина та донька. Як виявилося згодом, врятований — гравець харківського регбійного клубу “Легіон XIII”, майстер спорту з регбі та регбіліг, гравець національної збірної команди України з регбіліг Володимир Машкін.

“Ракета країни-терориста потрапила в будинок, де проживав Володимир зі своєю сім’єю. Внаслідок вибуху, який вщент зруйнував квартиру, загинули жінка та 8-річна донька спортсмена”, — ідеться у повідомленні Харківської адміністрації.

Нагадаємо, у вівторок, 23 січня, росіяни обстріляли ракетами Харків. Вісім людей загинули на місці атаки, ще дві жінки згодом померли в лікарні від отриманих травм. 58 людей, серед них шестеро дітей, отримали поранення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності