• Головна
  • Війна
  • У Харкові кількість загиблих внаслідок ракетного удару зросла до восьми: знайшли тіло дитини

У Харкові кількість загиблих внаслідок ракетного удару зросла до восьми: знайшли тіло дитини

У Харкові кількість загиблих внаслідок ракетного удару зросла до восьми: знайшли тіло дитини

Щонайменше 57 людей зазнали поранень

Кількість загиблих внаслідок російської ракетної атаки 23 січня у Харкові зросла до восьми, ще 57 людей зазнала поранень, серед них вісім дітей. Про шосту загиблу, 21-рчну дівчину стало відомо орієнтовно о 15:30. Рятувальники дістали її тіло з-під завалів зруйнованого ракетним ударом під'їзду п'ятиповерхівки у Харкові. Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

Близько 17:30 рятувальники дістали з-під завалів тіло ще однієї жінки, сьомої загиблої внаслідок ворожого удару по Харкову.

О 18:47 голова Харківської ОВА повідомив, що під завалами знайшли тіло загиблої дівчинки. Вона стала восьмою жертвою удару по Харкову. Дівчинці було, приблизно, 8-9 років. Найімовірніше, це донька однієї із загиблих жінок, тіло якої знайшли раніше, повідомив начальник слідчого управління Харківської області Сергій Болвінов.

“Незважаючи на зусилля медиків, які до останнього боролись за життя двох поранених жінок, на жаль, у лікарні вони обидві померли”,написали у Харківській прокуратурі.

Вранці окупанти завдали удару по Київському та Салтівському районах Харкова. Пошкоджені житлові будинки, будівля санаторної школи-інтернату, а також газопровід. Відомо, що серед поранених є діти. Суттєвих руйнувань зазнали багатоповерхівки, житлові будинки та торговельний центр.

Наразі на місці ракетних ударів триває рятувальна операція.

Нагадаємо, вранці у вівторок, 23 січня, росіяни завдали ракетного удару по Україні — у кількох областях працювала ППО. Валерій Залужний повідомив, що росіяни атакували Україну 41 ракетою різного типу — сили ППО знищили 21 повітряну ціль.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності