• Головна
  • Війна
  • Росіяни обстріляли Україну ракетами: є загиблі та поранені

Росіяни обстріляли Україну ракетами: є загиблі та поранені

Росіяни обстріляли Україну ракетами: є загиблі та поранені

Відомо щонайменше про шістьох загиблих та понад 50 поранених

Вранці у вівторок, 23 січня, росіяни завдали ракетного удару по Україні — у кількох областях працювала ППО. У Києві є влучання у нежитлову будівлю, також пошкоджені багатоповерхівки. У Харкові внаслідок атаки повністю зруйнований під’їзд багатоквартирного будинку.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що росіяни атакували Україну 41 ракетою різного типу — сили ППО знищили 21 повітряну ціль.

Київ

У Святошинському районі столиці горіли квартири та автомобілі — в одній із квартир виявили нездетоновану бойову частину ракети, рятувальники проводять евакуацію людей. У Соломʼянському районі в багатоквартирному будинку вибуховою хвилею повибивало вікна, є руйнування двоповерхової нежитлової будівлі. У Печерському районі окупанти також влучили у нежитлову будівлю. Внаслідок ранкової атаки відомо про дев’ятьох постраждалих. Пізніше кількість поранених зросла до 20 людей.

Харків

Вранці росіяни вдарили по багатоповерхівці в Київському районі міста, там зруйновані під’їзди. У Харківській ОВА зазначили, що під завалами є люди. Керівник слідчого управління поліції в Харківській області Сергій Болвінов повідомив, що у передмісті Харкова було чотири влучання — одна із ракет поцілила в газопровід, також росіяни зруйнували санаторну школу. Внаслідок ворожого обстрілу Харкова загинули дві жінки, ще 28 людей отримали поранення. Харківська прокуратура повідомила, що кількість загиблих зросла до трьох, поранені — понад 40 людей. У Офісі Генпрокурора поінформували, що кількість загиблих внаслідок обстрілу Харкова зросла до пʼяти людей — у лікарні померли дві жінки.

Дніпропетровщина

Внаслідок масованої ракетної атаки росіян по Павлограду загинула одна людина, також є постраждалі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності