• Головна
  • Новини Львова
  • У ліцеї “Оріяна”, який постраждав від ракетного обстрілу 29 грудня, відновили навчання

У ліцеї “Оріяна”, який постраждав від ракетного обстрілу 29 грудня, відновили навчання

Фото: Андрій Садовий

Через ремонтні роботи частина учнів продовжує навчатися дистанційно

У Львові 15 січня відновили навчання в ліцеї “Оріяна”, який був пошкоджений унаслідок ракетної атаки 29 грудня. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий у понеділок.

7 січня учні мали повернутися на очне навчання після канікул, однак через російський обстріл канікули продовжили ще на тиждень. До 15 січня пошкоджену частину приміщення школи вдалося відновити.

“Сьогодні діти повернулися на навчання в ліцей “Оріяна”, який найбільше постраждав від ракетних обстрілів 29 грудня. Майже 80% пошкоджених вікон і дверей уже замінили. Частина учнів наразі продовжує навчатися дистанційно через ремонтні роботи”, — написав Садовий.

Мер міста уточнив, що під час удару найбільше постраждав корпус, де навчалися учні початкових класів. Відтак, у приміщенні потрібно знести три стіни та забрати перекриття. Окрім цього, у корпусі виявили проблеми з опаленням.

Нагадаємо, 29 грудня Росія масовано обстріляла Україну. Окупанти випустили по Україні близько 110 ракет різних типів. Унаслідок удару у Львові були пошкоджені 18 житлових будинків, а також школи та дитячий садок, одна людина загинула .

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності