• Головна
  • Війна
  • Під час російського обстрілу Курахового та Красногорівки на Донеччині загинули двоє людей

Під час російського обстрілу Курахового та Красногорівки на Донеччині загинули двоє людей

Фото: Голова Донецької ОВА Вадим Філашкін

Наразі відомо про трьох поранених

У неділю, 21 січня росіяни обстріляли Курахове на Донеччині. Унаслідок ворожої атаки по місту один чоловік загинув, ще один отримав поранення, повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін на своїй Facebook-сторінці.

Удень ворог обстріляв житлову забудову у Кураховому з реактивних систем залпового вогню “Град”. На місці влучання загинув 31-річний чоловік.

“Ударом пошкоджено дитсадок і декілька приватних будинків, зайнялася пожежа, яку рятувальники вже загасили. Точні наслідки атаки встановлюємо. Закликаю всіх, хто досі залишається на Донеччині: евакуюйтесь! Збережіть життя собі та своїм близьким!”, — додав очільник Донецької ОВА.

Доповнено о 19:02. Також 21 січня росіяни обстріляли Красногорівку Мар'їнської громади. Ворог вдарив по місту з “Градів” та гармат 152-го калібру. Унаслідок обстрілу загинув 62-річний чоловік. Ще одного 70-річного чоловіка ушпиталили з пораненням.

Доповнено о 21:00. За даними Донецької обласної прокуратури, поранений у Кураховому — 19-річний хлопець, який разом із батьками приїхав перевірити стан будинку, у якому вони раніше жили. Хлопця ушпиталили.

Крім цього, під час обстрілу постраждала 31-річна мешканка міста Гірника. Жінка їхала машиною до родичів у селі Зоряному, коли поруч з машиною розірвався снаряд. Від вибухової хвилі водійка отримала контузію.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності